ERVAREN

Kleermaker in Damme

U zoekt een professionele kleermaker in Damme? SuitSolutions is een specialist in kleermakerij zoals kleding op maat, herstellingen en retouches. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we een begrip voor onze klanten uit Damme en daarbuiten.

In tegenstellingen tot vele van de andere kleermakerijen hebben wij een eigen naaiatelier waar wij alles zelf uitvoeren van concept tot het volledige stikken met onze machines of naaien met de hand.

Kom gerust net als elke Dammenaar een kijkje nemen in onze winkel. Wij helpen u graag verder met uw vragen en of wensen voor uw perfect outfit op maat! Neem eens contact op met SuitSolutions als u een degelijke kleermaker in Damme zoekt.

Ervaren kleermaker nodig in regio 8340?

SuitSolutions heeft een eigen atelier voor maatwerk, herstellingen en retouches van allerlei kleding

Kleermaker in Damme? SuitSolutions heeft een eigen atelier voor maatwerk, herstellingen en retouches van allerlei kleding

ervaren kleermaker antwerpen emin aliyev Kleermaker Damme

Overzicht kleermakerij oplossingen

Kostuums op maat

Een kostuum op maat kopen in regio 8340? Kies voor een maatkostuum dat in ons eigen naaiatelier wordt ontworpen en gemaakt. Een kostuum met de perfecte pasvorm, speciaal ontworpen voor uw lichaam.

Retouches

Kleding laten innemen, aanpassen of inkorten te Damme?
Onze kleermaker past uw kleding aan. Bij ons kunt u terecht voor retouches van een broek, rok, hemd, jas, blouse of jurk.

Gala- & Feestkleding

U moet binnenkort naar een feest en wilt er prachtig uitzien? In ons atelier te Damme tonen we u graag onze collectie gala- en feestkleding. Volledig op maat in allerlei stijlen.

Herenkleding

Op zoek naar een kledingwinkel in Damme met herenkleding? Bij SuitSolutions vindt u kleding voor heren volledig op maat gemaakt door onze kleermaker: hemden, broeken, kostuums, …

Avondkledij

Bent u op zoek naar avondkledij in Damme? Bij SuitSolutions vindt u allerlei avondtenues: kostuums, smokings, (gala)jurken, of andere gelegenheidskleding. Kom eens langs in onze kledingwinkel

Herstellingen

U bent op zoek naar een kledinghersteller in Damme? SuitSolutions herstelt allerlei kleding. Een rits of scheur herstellen. We zoeken samen naar de meest creatieve oplossing voor uw kleding

Suitekledij

U moet binnenkort naar een trouwfeest? De juiste suitekledij vinden is niet altijd een sinecure. Daarom vindt u bij ons op maat gemaakte pakken voor dames en heren, jurken en andere creaties.

Trouwkleding

Een trouwwinkel vinden in regio Damme? Welke trouwkleding u ook zoekt bij SuitSolutions vindt u bruidsmode voor dames en heren. De bruidskleding wordt volledig op maat gemaakt!

Dameskleding

Op zoek naar een kledingwinkel in Damme met dameskleding? Bij SuitSolutions vindt u kleding voor dames volledig op maat gemaakt door onze kleermaker: dameshemd, rok, jurk, dameskostuum, …

Suitsolutions: kleermaker met meer dan 25 jaar ervaring

Bent u als inwoner van Damme op zoek naar een ervaren kleermaker? Een kleermaker die met u meedenkt en zorgt voor een perfect eindresultaat? Dan hebben wij goed nieuws voor u! In de buurt van Damme (West-Vlaanderen) vindt u het naaiatelier SuitSolutions dat al uw kleding van zowel dames als mannen volledig op maat kan maken, herstellen of retoucheren.

Kom gerust net als één van de vele Dammenaren een kijkje nemen in onze winkel op de Frankrijklei. Wij helpen u graag verder met uw vragen en of wensen voor uw perfect outfit op maat! Neem eens contact op met SuitSolutions als u een degelijke kleermaker in Damme zoekt. Bezoek de professionele kleermaker en laat u verrassen!

damme kleermaker suit solutions Kleermaker Damme

kleermaker damme maatkleding 307x307 Kleermaker Damme

Naaiatelier makkelijk te bereiken van Damme

U vindt onze kleermakerswinkel in het hartje van Antwerpen in de Frankrijklei. Zo kunt u ons makkelijk bereiken in minder dan 61 minuten, op zo’n 86,2 KM van Damme via de omliggende gemeentes zoals kleermaker Moerkerke, kleermaker Lapscheure, kleermaker Hoeke, kleermaker Sijsele, kleermaker Geite, kleermaker Eienbroek, kleermaker Vlienderhage, kleermaker Scheewege, kleermaker Pereboom, kleermaker Zwaan, kleermaker De Preekboom, kleermaker Stakendijk, kleermaker Sijseleveld, kleermaker Vijve Kapelle, kleermaker Sint-Katelijne, kleermaker Hekhoek.

Heeft u ooit al een kledingstuk gekocht dat niet gepast was in één van de volgende kledingzaken Flo Fashion, De Lannoye M, Saman Valerie, Cotolini, Fashionoutlet.Be, Bellino, Kiekeboe, De Kat, SCARA, Bewico, Il Sarto dameskleding, Edouard Couture, A-Propos Fashion, deleye, Femme Unique, Marccain Roeselare … in de buurt van Damme? Geen probleem, bij SuitSolutions passen we dit aan of we maken dit volledig na op maat.

Kostuum op maat laten maken

Een herenkostuum op maat laten maken? Geen probleem, in onze kostuumwinkel kunnen wij niet alleen onze collectie van maatkostuums tonen, maar daarnaast ook alle maten opnemen.

Daarna gaat onze kleermaker in ons eigen atelier aan het werk om in alle zorg uw kostuum op maat te maken. Fantastisch toch dat we dit in ons eigen atelier alle kleding zoals kostuums kunnen verstellen en maatwerk kunnen bieden!

Onze klanten komen overal uit België naar ons naaiatelier dat makkelijk te bereiken is van de omliggende steden. Daarom neem gerust ook een kijkje voor onze kostuum op maat Moerkerke, kostuum op maat Lapscheure, kostuum op maat Hoeke, kostuum op maat Sijsele, kostuum op maat Geite, kostuum op maat Eienbroek, kostuum op maat Vlienderhage, kostuum op maat Scheewege, kostuum op maat Pereboom, kostuum op maat Zwaan, kostuum op maat De Preekboom, kostuum op maat Stakendijk, kostuum op maat Sijseleveld, kostuum op maat Vijve Kapelle, kostuum op maat Sint-Katelijne, kostuum op maat Hekhoek.

kleermaker belgie 750x750 Kleermaker Damme
naaiatelier antwerpen Kleermaker Damme

Kleding op maat laten maken

De essentie van maatkleding is de beste pasvorm, dit maakt dat u de kleding als een tweede huid draagt.

Het ultieme draagcomfort van onze kleding op maat wordt niet enkel bepaald door de materialen maar ook maatwerk. Hiervoor maken we gebruik van ons eigen naaiatelier dat zich achteraan in onze kledingwinkel bevindt. Zo kan onze kleermaker meteen de aanpassingen uitvoeren. Hiervoor nemen uw maten op authentieke wijze op en met de uiterste precisie.

SuitSolutions: makkelijks te bereiken vanuit Damme en andere steden voor maatkleding

maatkleding Moerkerke, maatkleding Lapscheure, maatkleding Hoeke, maatkleding Sijsele, maatkleding Geite, maatkleding Eienbroek, maatkleding Vlienderhage, maatkleding Scheewege, maatkleding Pereboom, maatkleding Zwaan, maatkleding De Preekboom, maatkleding Stakendijk, maatkleding Sijseleveld, maatkleding Vijve Kapelle, maatkleding Sint-Katelijne, maatkleding Hekhoek