ERVAREN

Kleermaker in Hoogstraten

U zoekt een professionele kleermaker in Hoogstraten? SuitSolutions is een specialist in kleermakerij zoals kleding op maat, herstellingen en retouches. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we een begrip voor onze klanten uit Hoogstraten en daarbuiten.

In tegenstellingen tot vele van de andere kleermakerijen hebben wij een eigen naaiatelier waar wij alles zelf uitvoeren van concept tot het volledige stikken met onze machines of naaien met de hand.

Kom gerust net als elke Hoogstratenaar een kijkje nemen in onze winkel. Wij helpen u graag verder met uw vragen en of wensen voor uw perfect outfit op maat! Neem eens contact op met SuitSolutions als u een degelijke kleermaker in Hoogstraten zoekt.

Ervaren kleermaker nodig in regio 2320?

SuitSolutions heeft een eigen atelier voor maatwerk, herstellingen en retouches van allerlei kleding

Kleermaker in Hoogstraten? SuitSolutions heeft een eigen atelier voor maatwerk, herstellingen en retouches van allerlei kleding

ervaren kleermaker antwerpen emin aliyev Kleermaker Hoogstraten

Overzicht kleermakerij oplossingen

Kostuums op maat

Een kostuum op maat kopen in regio 2320? Kies voor een maatkostuum dat in ons eigen naaiatelier wordt ontworpen en gemaakt. Een kostuum met de perfecte pasvorm, speciaal ontworpen voor uw lichaam.

Retouches

Kleding laten innemen, aanpassen of inkorten te Hoogstraten?
Onze kleermaker past uw kleding aan. Bij ons kunt u terecht voor retouches van een broek, rok, hemd, jas, blouse of jurk.

Gala- & Feestkleding

U moet binnenkort naar een feest en wilt er prachtig uitzien? In ons atelier te Hoogstraten tonen we u graag onze collectie gala- en feestkleding. Volledig op maat in allerlei stijlen.

Herenkleding

Op zoek naar een kledingwinkel in Hoogstraten met herenkleding? Bij SuitSolutions vindt u kleding voor heren volledig op maat gemaakt door onze kleermaker: hemden, broeken, kostuums, …

Avondkledij

Bent u op zoek naar avondkledij in Hoogstraten? Bij SuitSolutions vindt u allerlei avondtenues: kostuums, smokings, (gala)jurken, of andere gelegenheidskleding. Kom eens langs in onze kledingwinkel

Herstellingen

U bent op zoek naar een kledinghersteller in Hoogstraten? SuitSolutions herstelt allerlei kleding. Een rits of scheur herstellen. We zoeken samen naar de meest creatieve oplossing voor uw kleding

Suitekledij

U moet binnenkort naar een trouwfeest? De juiste suitekledij vinden is niet altijd een sinecure. Daarom vindt u bij ons op maat gemaakte pakken voor dames en heren, jurken en andere creaties.

Trouwkleding

Een trouwwinkel vinden in regio Hoogstraten? Welke trouwkleding u ook zoekt bij SuitSolutions vindt u bruidsmode voor dames en heren. De bruidskleding wordt volledig op maat gemaakt!

Dameskleding

Op zoek naar een kledingwinkel in Hoogstraten met dameskleding? Bij SuitSolutions vindt u kleding voor dames volledig op maat gemaakt door onze kleermaker: dameshemd, rok, jurk, dameskostuum, …

Suitsolutions: kleermaker met meer dan 25 jaar ervaring

Bent u als inwoner van Hoogstraten op zoek naar een ervaren kleermaker? Een kleermaker die met u meedenkt en zorgt voor een perfect eindresultaat? Dan hebben wij goed nieuws voor u! In de buurt van Hoogstraten (Antwerpen) vindt u het naaiatelier SuitSolutions dat al uw kleding van zowel dames als mannen volledig op maat kan maken, herstellen of retoucheren.

Kom gerust net als één van de vele Hoogstratenaren een kijkje nemen in onze winkel op de Frankrijklei. Wij helpen u graag verder met uw vragen en of wensen voor uw perfect outfit op maat! Neem eens contact op met SuitSolutions als u een degelijke kleermaker in Hoogstraten zoekt. Bezoek de professionele kleermaker en laat u verrassen!

hoogstraten kleermaker suit solutions Kleermaker Hoogstraten

kleermaker hoogstraten maatkleding 307x307 Kleermaker Hoogstraten

Naaiatelier makkelijk te bereiken van Hoogstraten

U vindt onze kleermakerswinkel in het hartje van Antwerpen in de Frankrijklei. Zo kunt u ons makkelijk bereiken in minder dan 32 minuten, op zo’n 36,52 KM van Hoogstraten via de omliggende gemeentes zoals kleermaker Minderhout, kleermaker Meer, kleermaker Wortel, kleermaker Meerle, kleermaker Grootijssel, kleermaker Kleinijssel, kleermaker Hogen Rooi, kleermaker Aard en Hemelrijkseheide, kleermaker Heerle, kleermaker Eindmeer, kleermaker Maksburg, kleermaker Maaihoek, kleermaker Ipenrooy, kleermaker Dreef, kleermaker Lagen Rooi, kleermaker Hogeneind.

Heeft u ooit al een kledingstuk gekocht dat niet gepast was in één van de volgende kledingzaken Originals, ZEB, Eline, Hoela Hoep, Steps Fashion, Kalisto, Lola & Liza, La Vie en Rose, Marccain Exclusief, Fratelli I, Bruurs, JBC, Kybara Fashion, Tailleur Saint-Guidon … in de buurt van Hoogstraten? Geen probleem, bij SuitSolutions passen we dit aan of we maken dit volledig na op maat.

Kostuum op maat laten maken

Een herenkostuum op maat laten maken? Geen probleem, in onze kostuumwinkel kunnen wij niet alleen onze collectie van maatkostuums tonen, maar daarnaast ook alle maten opnemen.

Daarna gaat onze kleermaker in ons eigen atelier aan het werk om in alle zorg uw kostuum op maat te maken. Fantastisch toch dat we dit in ons eigen atelier alle kleding zoals kostuums kunnen verstellen en maatwerk kunnen bieden!

Onze klanten komen overal uit België naar ons naaiatelier dat makkelijk te bereiken is van de omliggende steden. Daarom neem gerust ook een kijkje voor onze kostuum op maat Minderhout, kostuum op maat Meer, kostuum op maat Wortel, kostuum op maat Meerle, kostuum op maat Grootijssel, kostuum op maat Kleinijssel, kostuum op maat Hogen Rooi, kostuum op maat Aard en Hemelrijkseheide, kostuum op maat Heerle, kostuum op maat Eindmeer, kostuum op maat Maksburg, kostuum op maat Maaihoek, kostuum op maat Ipenrooy, kostuum op maat Dreef, kostuum op maat Lagen Rooi, kostuum op maat Hogeneind.

kleermaker belgie 750x750 Kleermaker Hoogstraten
naaiatelier antwerpen Kleermaker Hoogstraten

Kleding op maat laten maken

De essentie van maatkleding is de beste pasvorm, dit maakt dat u de kleding als een tweede huid draagt.

Het ultieme draagcomfort van onze kleding op maat wordt niet enkel bepaald door de materialen maar ook maatwerk. Hiervoor maken we gebruik van ons eigen naaiatelier dat zich achteraan in onze kledingwinkel bevindt. Zo kan onze kleermaker meteen de aanpassingen uitvoeren. Hiervoor nemen uw maten op authentieke wijze op en met de uiterste precisie.

SuitSolutions: makkelijks te bereiken vanuit Hoogstraten en andere steden voor maatkleding

maatkleding Minderhout, maatkleding Meer, maatkleding Wortel, maatkleding Meerle, maatkleding Grootijssel, maatkleding Kleinijssel, maatkleding Hogen Rooi, maatkleding Aard en Hemelrijkseheide, maatkleding Heerle, maatkleding Eindmeer, maatkleding Maksburg, maatkleding Maaihoek, maatkleding Ipenrooy, maatkleding Dreef, maatkleding Lagen Rooi, maatkleding Hogeneind