ERVAREN

Kleermaker in Kortrijk

U zoekt een professionele kleermaker in Kortrijk? SuitSolutions is een specialist in kleermakerij zoals kleding op maat, herstellingen en retouches. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we een begrip voor onze klanten uit Kortrijk en daarbuiten.

In tegenstellingen tot vele van de andere kleermakerijen hebben wij een eigen naaiatelier waar wij alles zelf uitvoeren van concept tot het volledige stikken met onze machines of naaien met de hand.

Kom gerust net als elke Kortrijkenaar een kijkje nemen in onze winkel. Wij helpen u graag verder met uw vragen en of wensen voor uw perfect outfit op maat! Neem eens contact op met SuitSolutions als u een degelijke kleermaker in Kortrijk zoekt.

Ervaren kleermaker nodig in regio 8500?

SuitSolutions heeft een eigen atelier voor maatwerk, herstellingen en retouches van allerlei kleding

Kleermaker in Kortrijk? SuitSolutions heeft een eigen atelier voor maatwerk, herstellingen en retouches van allerlei kleding

ervaren kleermaker antwerpen emin aliyev Kleermaker Kortrijk

Overzicht kleermakerij oplossingen

Kostuums op maat

Een kostuum op maat kopen in regio 8500? Kies voor een maatkostuum dat in ons eigen naaiatelier wordt ontworpen en gemaakt. Een kostuum met de perfecte pasvorm, speciaal ontworpen voor uw lichaam.

Retouches

Kleding laten innemen, aanpassen of inkorten te Kortrijk?
Onze kleermaker past uw kleding aan. Bij ons kunt u terecht voor retouches van een broek, rok, hemd, jas, blouse of jurk.

Gala- & Feestkleding

U moet binnenkort naar een feest en wilt er prachtig uitzien? In ons atelier te Kortrijk tonen we u graag onze collectie gala- en feestkleding. Volledig op maat in allerlei stijlen.

Herenkleding

Op zoek naar een kledingwinkel in Kortrijk met herenkleding? Bij SuitSolutions vindt u kleding voor heren volledig op maat gemaakt door onze kleermaker: hemden, broeken, kostuums, …

Avondkledij

Bent u op zoek naar avondkledij in Kortrijk? Bij SuitSolutions vindt u allerlei avondtenues: kostuums, smokings, (gala)jurken, of andere gelegenheidskleding. Kom eens langs in onze kledingwinkel

Herstellingen

U bent op zoek naar een kledinghersteller in Kortrijk? SuitSolutions herstelt allerlei kleding. Een rits of scheur herstellen. We zoeken samen naar de meest creatieve oplossing voor uw kleding

Suitekledij

U moet binnenkort naar een trouwfeest? De juiste suitekledij vinden is niet altijd een sinecure. Daarom vindt u bij ons op maat gemaakte pakken voor dames en heren, jurken en andere creaties.

Trouwkleding

Een trouwwinkel vinden in regio Kortrijk? Welke trouwkleding u ook zoekt bij SuitSolutions vindt u bruidsmode voor dames en heren. De bruidskleding wordt volledig op maat gemaakt!

Dameskleding

Op zoek naar een kledingwinkel in Kortrijk met dameskleding? Bij SuitSolutions vindt u kleding voor dames volledig op maat gemaakt door onze kleermaker: dameshemd, rok, jurk, dameskostuum, …

Suitsolutions: kleermaker met meer dan 25 jaar ervaring

Bent u als inwoner van Kortrijk op zoek naar een ervaren kleermaker? Een kleermaker die met u meedenkt en zorgt voor een perfect eindresultaat? Dan hebben wij goed nieuws voor u! In de buurt van Kortrijk (West-Vlaanderen) vindt u het naaiatelier SuitSolutions dat al uw kleding van zowel dames als mannen volledig op maat kan maken, herstellen of retoucheren.

Kom gerust net als één van de vele Kortrijkenaren een kijkje nemen in onze winkel op de Frankrijklei. Wij helpen u graag verder met uw vragen en of wensen voor uw perfect outfit op maat! Neem eens contact op met SuitSolutions als u een degelijke kleermaker in Kortrijk zoekt. Bezoek de professionele kleermaker en laat u verrassen!

kortrijk kleermaker suit solutions Kleermaker Kortrijk

kleermaker kortrijk maatkleding 307x307 Kleermaker Kortrijk

Naaiatelier makkelijk te bereiken van Kortrijk

U vindt onze kleermakerswinkel in het hartje van Antwerpen in de Frankrijklei. Zo kunt u ons makkelijk bereiken in minder dan 64 minuten, op zo’n 100,47 KM van Kortrijk via de omliggende gemeentes zoals kleermaker Waregem, kleermaker Harelbeke, kleermaker Menen, kleermaker Wevelgem, kleermaker Zwevegem, kleermaker Kuurne, kleermaker Anzegem, kleermaker Lendelede, kleermaker Avelgem, kleermaker Deerlijk, kleermaker Bavikhove, kleermaker Heule, kleermaker Marke, kleermaker Kooigem, kleermaker Rollegem, kleermaker Bellegem.

Heeft u ooit al een kledingstuk gekocht dat niet gepast was in één van de volgende kledingzaken Ribel Dameskleding, De Haen Tailor, Hugo Boss by Visconti, Lili Store, Pierre Paul, Wearhouse, Tangram 2, Lola & Liza, Tricot Parmentier, Chafik, Elisa New Store, Wibra, 1.2.3, WE Fashion Women, WE Women, Korben … in de buurt van Kortrijk? Geen probleem, bij SuitSolutions passen we dit aan of we maken dit volledig na op maat.

Kostuum op maat laten maken

Een herenkostuum op maat laten maken? Geen probleem, in onze kostuumwinkel kunnen wij niet alleen onze collectie van maatkostuums tonen, maar daarnaast ook alle maten opnemen.

Daarna gaat onze kleermaker in ons eigen atelier aan het werk om in alle zorg uw kostuum op maat te maken. Fantastisch toch dat we dit in ons eigen atelier alle kleding zoals kostuums kunnen verstellen en maatwerk kunnen bieden!

Onze klanten komen overal uit België naar ons naaiatelier dat makkelijk te bereiken is van de omliggende steden. Daarom neem gerust ook een kijkje voor onze kostuum op maat Waregem, kostuum op maat Harelbeke, kostuum op maat Menen, kostuum op maat Wevelgem, kostuum op maat Zwevegem, kostuum op maat Kuurne, kostuum op maat Anzegem, kostuum op maat Lendelede, kostuum op maat Avelgem, kostuum op maat Deerlijk, kostuum op maat Bavikhove, kostuum op maat Heule, kostuum op maat Marke, kostuum op maat Kooigem, kostuum op maat Rollegem, kostuum op maat Bellegem.

kleermaker belgie 750x750 Kleermaker Kortrijk
naaiatelier antwerpen Kleermaker Kortrijk

Kleding op maat laten maken

De essentie van maatkleding is de beste pasvorm, dit maakt dat u de kleding als een tweede huid draagt.

Het ultieme draagcomfort van onze kleding op maat wordt niet enkel bepaald door de materialen maar ook maatwerk. Hiervoor maken we gebruik van ons eigen naaiatelier dat zich achteraan in onze kledingwinkel bevindt. Zo kan onze kleermaker meteen de aanpassingen uitvoeren. Hiervoor nemen uw maten op authentieke wijze op en met de uiterste precisie.

SuitSolutions: makkelijks te bereiken vanuit Kortrijk en andere steden voor maatkleding

maatkleding Waregem, maatkleding Harelbeke, maatkleding Menen, maatkleding Wevelgem, maatkleding Zwevegem, maatkleding Kuurne, maatkleding Anzegem, maatkleding Lendelede, maatkleding Avelgem, maatkleding Deerlijk, maatkleding Bavikhove, maatkleding Heule, maatkleding Marke, maatkleding Kooigem, maatkleding Rollegem, maatkleding Bellegem