ERVAREN

Kleermaker in Lokeren

U zoekt een professionele kleermaker in Lokeren? SuitSolutions is een specialist in kleermakerij zoals kleding op maat, herstellingen en retouches. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we een begrip voor onze klanten uit Lokeren en daarbuiten.

In tegenstellingen tot vele van de andere kleermakerijen hebben wij een eigen naaiatelier waar wij alles zelf uitvoeren van concept tot het volledige stikken met onze machines of naaien met de hand.

Kom gerust net als elke Lokeraar een kijkje nemen in onze winkel. Wij helpen u graag verder met uw vragen en of wensen voor uw perfect outfit op maat! Neem eens contact op met SuitSolutions als u een degelijke kleermaker in Lokeren zoekt.

Ervaren kleermaker nodig in regio 9160?

SuitSolutions heeft een eigen atelier voor maatwerk, herstellingen en retouches van allerlei kleding

Kleermaker in Lokeren? SuitSolutions heeft een eigen atelier voor maatwerk, herstellingen en retouches van allerlei kleding

ervaren kleermaker antwerpen emin aliyev Kleermaker Lokeren

Overzicht kleermakerij oplossingen

Kostuums op maat

Een kostuum op maat kopen in regio 9160? Kies voor een maatkostuum dat in ons eigen naaiatelier wordt ontworpen en gemaakt. Een kostuum met de perfecte pasvorm, speciaal ontworpen voor uw lichaam.

Retouches

Kleding laten innemen, aanpassen of inkorten te Lokeren?
Onze kleermaker past uw kleding aan. Bij ons kunt u terecht voor retouches van een broek, rok, hemd, jas, blouse of jurk.

Gala- & Feestkleding

U moet binnenkort naar een feest en wilt er prachtig uitzien? In ons atelier te Lokeren tonen we u graag onze collectie gala- en feestkleding. Volledig op maat in allerlei stijlen.

Herenkleding

Op zoek naar een kledingwinkel in Lokeren met herenkleding? Bij SuitSolutions vindt u kleding voor heren volledig op maat gemaakt door onze kleermaker: hemden, broeken, kostuums, …

Avondkledij

Bent u op zoek naar avondkledij in Lokeren? Bij SuitSolutions vindt u allerlei avondtenues: kostuums, smokings, (gala)jurken, of andere gelegenheidskleding. Kom eens langs in onze kledingwinkel

Herstellingen

U bent op zoek naar een kledinghersteller in Lokeren? SuitSolutions herstelt allerlei kleding. Een rits of scheur herstellen. We zoeken samen naar de meest creatieve oplossing voor uw kleding

Suitekledij

U moet binnenkort naar een trouwfeest? De juiste suitekledij vinden is niet altijd een sinecure. Daarom vindt u bij ons op maat gemaakte pakken voor dames en heren, jurken en andere creaties.

Trouwkleding

Een trouwwinkel vinden in regio Lokeren? Welke trouwkleding u ook zoekt bij SuitSolutions vindt u bruidsmode voor dames en heren. De bruidskleding wordt volledig op maat gemaakt!

Dameskleding

Op zoek naar een kledingwinkel in Lokeren met dameskleding? Bij SuitSolutions vindt u kleding voor dames volledig op maat gemaakt door onze kleermaker: dameshemd, rok, jurk, dameskostuum, …

Suitsolutions: kleermaker met meer dan 25 jaar ervaring

Bent u als inwoner van Lokeren op zoek naar een ervaren kleermaker? Een kleermaker die met u meedenkt en zorgt voor een perfect eindresultaat? Dan hebben wij goed nieuws voor u! In de buurt van Lokeren (Oost-Vlaanderen) vindt u het naaiatelier SuitSolutions dat al uw kleding van zowel dames als mannen volledig op maat kan maken, herstellen of retoucheren.

Kom gerust net als één van de vele Lokeraars een kijkje nemen in onze winkel op de Frankrijklei. Wij helpen u graag verder met uw vragen en of wensen voor uw perfect outfit op maat! Neem eens contact op met SuitSolutions als u een degelijke kleermaker in Lokeren zoekt. Bezoek de professionele kleermaker en laat u verrassen!

lokeren kleermaker suit solutions Kleermaker Lokeren

kleermaker lokeren maatkleding 307x307 Kleermaker Lokeren

Naaiatelier makkelijk te bereiken van Lokeren

U vindt onze kleermakerswinkel in het hartje van Antwerpen in de Frankrijklei. Zo kunt u ons makkelijk bereiken in minder dan 33 minuten, op zo’n 37,66 KM van Lokeren via de omliggende gemeentes zoals kleermaker Eksaarde, kleermaker Daknam, kleermaker Gootveld, kleermaker Boutschoot Keerken, kleermaker Bokselaar, kleermaker Lokeren, kleermaker Hillare, kleermaker Hemelseschoot, kleermaker Everslaar, kleermaker Doorselaar, kleermaker De Kat, kleermaker Bril, kleermaker Nieuwpoort, kleermaker Naastveld, kleermaker Molsbergen, kleermaker Lijsdonk.

Heeft u ooit al een kledingstuk gekocht dat niet gepast was in één van de volgende kledingzaken From Baila with love, ZEB, De Schaar, Van Brussel J, Ylle, Humpty Dumpty, Cool Francoise, Pro-polo, Takko Fashion Belgium, Goossens, Tik Tak, Exclusief Men, Odille & Octaaf, Katwalk, Sunday Rose, Agua Con Gas … in de buurt van Lokeren? Geen probleem, bij SuitSolutions passen we dit aan of we maken dit volledig na op maat.

Kostuum op maat laten maken

Een herenkostuum op maat laten maken? Geen probleem, in onze kostuumwinkel kunnen wij niet alleen onze collectie van maatkostuums tonen, maar daarnaast ook alle maten opnemen.

Daarna gaat onze kleermaker in ons eigen atelier aan het werk om in alle zorg uw kostuum op maat te maken. Fantastisch toch dat we dit in ons eigen atelier alle kleding zoals kostuums kunnen verstellen en maatwerk kunnen bieden!

Onze klanten komen overal uit België naar ons naaiatelier dat makkelijk te bereiken is van de omliggende steden. Daarom neem gerust ook een kijkje voor onze kostuum op maat Eksaarde, kostuum op maat Daknam, kostuum op maat Gootveld, kostuum op maat Boutschoot Keerken, kostuum op maat Bokselaar, kostuum op maat Lokeren, kostuum op maat Hillare, kostuum op maat Hemelseschoot, kostuum op maat Everslaar, kostuum op maat Doorselaar, kostuum op maat De Kat, kostuum op maat Bril, kostuum op maat Nieuwpoort, kostuum op maat Naastveld, kostuum op maat Molsbergen, kostuum op maat Lijsdonk.

kleermaker belgie 750x750 Kleermaker Lokeren
naaiatelier antwerpen Kleermaker Lokeren

Kleding op maat laten maken

De essentie van maatkleding is de beste pasvorm, dit maakt dat u de kleding als een tweede huid draagt.

Het ultieme draagcomfort van onze kleding op maat wordt niet enkel bepaald door de materialen maar ook maatwerk. Hiervoor maken we gebruik van ons eigen naaiatelier dat zich achteraan in onze kledingwinkel bevindt. Zo kan onze kleermaker meteen de aanpassingen uitvoeren. Hiervoor nemen uw maten op authentieke wijze op en met de uiterste precisie.

SuitSolutions: makkelijks te bereiken vanuit Lokeren en andere steden voor maatkleding

maatkleding Eksaarde, maatkleding Daknam, maatkleding Gootveld, maatkleding Boutschoot Keerken, maatkleding Bokselaar, maatkleding Lokeren, maatkleding Hillare, maatkleding Hemelseschoot, maatkleding Everslaar, maatkleding Doorselaar, maatkleding De Kat, maatkleding Bril, maatkleding Nieuwpoort, maatkleding Naastveld, maatkleding Molsbergen, maatkleding Lijsdonk