ERVAREN

Kleermaker in Merelbeke

U zoekt een professionele kleermaker in Merelbeke? SuitSolutions is een specialist in kleermakerij zoals kleding op maat, herstellingen en retouches. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we een begrip voor onze klanten uit Merelbeke en daarbuiten.

In tegenstellingen tot vele van de andere kleermakerijen hebben wij een eigen naaiatelier waar wij alles zelf uitvoeren van concept tot het volledige stikken met onze machines of naaien met de hand.

Kom gerust net als elke Merelbekenaar een kijkje nemen in onze winkel. Wij helpen u graag verder met uw vragen en of wensen voor uw perfect outfit op maat! Neem eens contact op met SuitSolutions als u een degelijke kleermaker in Merelbeke zoekt.

Ervaren kleermaker nodig in regio 9820?

SuitSolutions heeft een eigen atelier voor maatwerk, herstellingen en retouches van allerlei kleding

Kleermaker in Merelbeke? SuitSolutions heeft een eigen atelier voor maatwerk, herstellingen en retouches van allerlei kleding

ervaren kleermaker antwerpen emin aliyev Kleermaker Merelbeke

Overzicht kleermakerij oplossingen

Kostuums op maat

Een kostuum op maat kopen in regio 9820? Kies voor een maatkostuum dat in ons eigen naaiatelier wordt ontworpen en gemaakt. Een kostuum met de perfecte pasvorm, speciaal ontworpen voor uw lichaam.

Retouches

Kleding laten innemen, aanpassen of inkorten te Merelbeke?
Onze kleermaker past uw kleding aan. Bij ons kunt u terecht voor retouches van een broek, rok, hemd, jas, blouse of jurk.

Gala- & Feestkleding

U moet binnenkort naar een feest en wilt er prachtig uitzien? In ons atelier te Merelbeke tonen we u graag onze collectie gala- en feestkleding. Volledig op maat in allerlei stijlen.

Herenkleding

Op zoek naar een kledingwinkel in Merelbeke met herenkleding? Bij SuitSolutions vindt u kleding voor heren volledig op maat gemaakt door onze kleermaker: hemden, broeken, kostuums, …

Avondkledij

Bent u op zoek naar avondkledij in Merelbeke? Bij SuitSolutions vindt u allerlei avondtenues: kostuums, smokings, (gala)jurken, of andere gelegenheidskleding. Kom eens langs in onze kledingwinkel

Herstellingen

U bent op zoek naar een kledinghersteller in Merelbeke? SuitSolutions herstelt allerlei kleding. Een rits of scheur herstellen. We zoeken samen naar de meest creatieve oplossing voor uw kleding

Suitekledij

U moet binnenkort naar een trouwfeest? De juiste suitekledij vinden is niet altijd een sinecure. Daarom vindt u bij ons op maat gemaakte pakken voor dames en heren, jurken en andere creaties.

Trouwkleding

Een trouwwinkel vinden in regio Merelbeke? Welke trouwkleding u ook zoekt bij SuitSolutions vindt u bruidsmode voor dames en heren. De bruidskleding wordt volledig op maat gemaakt!

Dameskleding

Op zoek naar een kledingwinkel in Merelbeke met dameskleding? Bij SuitSolutions vindt u kleding voor dames volledig op maat gemaakt door onze kleermaker: dameshemd, rok, jurk, dameskostuum, …

Suitsolutions: kleermaker met meer dan 25 jaar ervaring

Bent u als inwoner van Merelbeke op zoek naar een ervaren kleermaker? Een kleermaker die met u meedenkt en zorgt voor een perfect eindresultaat? Dan hebben wij goed nieuws voor u! In de buurt van Merelbeke (Oost-Vlaanderen) vindt u het naaiatelier SuitSolutions dat al uw kleding van zowel dames als mannen volledig op maat kan maken, herstellen of retoucheren.

Kom gerust net als één van de vele Merelbekenaren een kijkje nemen in onze winkel op de Frankrijklei. Wij helpen u graag verder met uw vragen en of wensen voor uw perfect outfit op maat! Neem eens contact op met SuitSolutions als u een degelijke kleermaker in Merelbeke zoekt. Bezoek de professionele kleermaker en laat u verrassen!

merelbeke kleermaker suit solutions Kleermaker Merelbeke

kleermaker merelbeke maatkleding 307x307 Kleermaker Merelbeke

Naaiatelier makkelijk te bereiken van Merelbeke

U vindt onze kleermakerswinkel in het hartje van Antwerpen in de Frankrijklei. Zo kunt u ons makkelijk bereiken in minder dan 44 minuten, op zo’n 60,3 KM van Merelbeke via de omliggende gemeentes zoals kleermaker Bottelare, kleermaker Melsen, kleermaker Munte, kleermaker Mijleke, kleermaker Meierei, kleermaker Lemberge, kleermaker Schelderode, kleermaker Boswijkstraat, kleermaker Boshoek, kleermaker Kwenenbos, kleermaker Hollebeekwijk, kleermaker Harling, kleermaker Groenstraat, kleermaker Dries, kleermaker Boterhoek, kleermaker Nederzwijnaarde.

Heeft u ooit al een kledingstuk gekocht dat niet gepast was in één van de volgende kledingzaken La Parisienne, Les Femmes Heureuses, Kapoentje bij Carine, Seraphine Modesalon, Marquise, Due, Bewico, Femme Unique, Mariandine, Jadorex . – Jadorex, Van Hoecke-Gentle, Duchi Mode, Annebel, Un Dos Tres, Ribel Dameskleding, Ma Copine … in de buurt van Merelbeke? Geen probleem, bij SuitSolutions passen we dit aan of we maken dit volledig na op maat.

Kostuum op maat laten maken

Een herenkostuum op maat laten maken? Geen probleem, in onze kostuumwinkel kunnen wij niet alleen onze collectie van maatkostuums tonen, maar daarnaast ook alle maten opnemen.

Daarna gaat onze kleermaker in ons eigen atelier aan het werk om in alle zorg uw kostuum op maat te maken. Fantastisch toch dat we dit in ons eigen atelier alle kleding zoals kostuums kunnen verstellen en maatwerk kunnen bieden!

Onze klanten komen overal uit België naar ons naaiatelier dat makkelijk te bereiken is van de omliggende steden. Daarom neem gerust ook een kijkje voor onze kostuum op maat Bottelare, kostuum op maat Melsen, kostuum op maat Munte, kostuum op maat Mijleke, kostuum op maat Meierei, kostuum op maat Lemberge, kostuum op maat Schelderode, kostuum op maat Boswijkstraat, kostuum op maat Boshoek, kostuum op maat Kwenenbos, kostuum op maat Hollebeekwijk, kostuum op maat Harling, kostuum op maat Groenstraat, kostuum op maat Dries, kostuum op maat Boterhoek, kostuum op maat Nederzwijnaarde.

kleermaker belgie 750x750 Kleermaker Merelbeke
naaiatelier antwerpen Kleermaker Merelbeke

Kleding op maat laten maken

De essentie van maatkleding is de beste pasvorm, dit maakt dat u de kleding als een tweede huid draagt.

Het ultieme draagcomfort van onze kleding op maat wordt niet enkel bepaald door de materialen maar ook maatwerk. Hiervoor maken we gebruik van ons eigen naaiatelier dat zich achteraan in onze kledingwinkel bevindt. Zo kan onze kleermaker meteen de aanpassingen uitvoeren. Hiervoor nemen uw maten op authentieke wijze op en met de uiterste precisie.

SuitSolutions: makkelijks te bereiken vanuit Merelbeke en andere steden voor maatkleding

maatkleding Bottelare, maatkleding Melsen, maatkleding Munte, maatkleding Mijleke, maatkleding Meierei, maatkleding Lemberge, maatkleding Schelderode, maatkleding Boswijkstraat, maatkleding Boshoek, maatkleding Kwenenbos, maatkleding Hollebeekwijk, maatkleding Harling, maatkleding Groenstraat, maatkleding Dries, maatkleding Boterhoek, maatkleding Nederzwijnaarde