ERVAREN

Kleermaker in Watermaal-Bosvoorde

U zoekt een professionele kleermaker in Watermaal-Bosvoorde? SuitSolutions is een specialist in kleermakerij zoals kleding op maat, herstellingen en retouches. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we een begrip voor onze klanten uit Watermaal-Bosvoorde en daarbuiten.

In tegenstellingen tot vele van de andere kleermakerijen hebben wij een eigen naaiatelier waar wij alles zelf uitvoeren van concept tot het volledige stikken met onze machines of naaien met de hand.

Kom gerust net als elke Watermaal-Bosvoordenaar een kijkje nemen in onze winkel. Wij helpen u graag verder met uw vragen en of wensen voor uw perfect outfit op maat! Neem eens contact op met SuitSolutions als u een degelijke kleermaker in Watermaal-Bosvoorde zoekt.

Ervaren kleermaker nodig in regio 1170?

SuitSolutions heeft een eigen atelier voor maatwerk, herstellingen en retouches van allerlei kleding

Kleermaker in Watermaal-Bosvoorde? SuitSolutions heeft een eigen atelier voor maatwerk, herstellingen en retouches van allerlei kleding

ervaren kleermaker antwerpen emin aliyev Kleermaker Watermaal Bosvoorde

Overzicht kleermakerij oplossingen

Kostuums op maat

Een kostuum op maat kopen in regio 1170? Kies voor een maatkostuum dat in ons eigen naaiatelier wordt ontworpen en gemaakt. Een kostuum met de perfecte pasvorm, speciaal ontworpen voor uw lichaam.

Retouches

Kleding laten innemen, aanpassen of inkorten te Watermaal-Bosvoorde?
Onze kleermaker past uw kleding aan. Bij ons kunt u terecht voor retouches van een broek, rok, hemd, jas, blouse of jurk.

Gala- & Feestkleding

U moet binnenkort naar een feest en wilt er prachtig uitzien? In ons atelier te Watermaal-Bosvoorde tonen we u graag onze collectie gala- en feestkleding. Volledig op maat in allerlei stijlen.

Herenkleding

Op zoek naar een kledingwinkel in Watermaal-Bosvoorde met herenkleding? Bij SuitSolutions vindt u kleding voor heren volledig op maat gemaakt door onze kleermaker: hemden, broeken, kostuums, …

Avondkledij

Bent u op zoek naar avondkledij in Watermaal-Bosvoorde? Bij SuitSolutions vindt u allerlei avondtenues: kostuums, smokings, (gala)jurken, of andere gelegenheidskleding. Kom eens langs in onze kledingwinkel

Herstellingen

U bent op zoek naar een kledinghersteller in Watermaal-Bosvoorde? SuitSolutions herstelt allerlei kleding. Een rits of scheur herstellen. We zoeken samen naar de meest creatieve oplossing voor uw kleding

Suitekledij

U moet binnenkort naar een trouwfeest? De juiste suitekledij vinden is niet altijd een sinecure. Daarom vindt u bij ons op maat gemaakte pakken voor dames en heren, jurken en andere creaties.

Trouwkleding

Een trouwwinkel vinden in regio Watermaal-Bosvoorde? Welke trouwkleding u ook zoekt bij SuitSolutions vindt u bruidsmode voor dames en heren. De bruidskleding wordt volledig op maat gemaakt!

Dameskleding

Op zoek naar een kledingwinkel in Watermaal-Bosvoorde met dameskleding? Bij SuitSolutions vindt u kleding voor dames volledig op maat gemaakt door onze kleermaker: dameshemd, rok, jurk, dameskostuum, …

Suitsolutions: kleermaker met meer dan 25 jaar ervaring

Bent u als inwoner van Watermaal-Bosvoorde op zoek naar een ervaren kleermaker? Een kleermaker die met u meedenkt en zorgt voor een perfect eindresultaat? Dan hebben wij goed nieuws voor u! In de buurt van Watermaal-Bosvoorde (Brussel) vindt u het naaiatelier SuitSolutions dat al uw kleding van zowel dames als mannen volledig op maat kan maken, herstellen of retoucheren.

Kom gerust net als één van de vele Watermaal-Bosvoordenaren een kijkje nemen in onze winkel op de Frankrijklei. Wij helpen u graag verder met uw vragen en of wensen voor uw perfect outfit op maat! Neem eens contact op met SuitSolutions als u een degelijke kleermaker in Watermaal-Bosvoorde zoekt. Bezoek de professionele kleermaker en laat u verrassen!

watermaal bosvoorde kleermaker suit solutions Kleermaker Watermaal Bosvoorde

kleermaker watermaal bosvoorde maatkleding 307x307 Kleermaker Watermaal Bosvoorde

Naaiatelier makkelijk te bereiken van Watermaal-Bosvoorde

U vindt onze kleermakerswinkel in het hartje van Antwerpen in de Frankrijklei. Zo kunt u ons makkelijk bereiken in minder dan 47 minuten, op zo’n 60,3 KM van Watermaal-Bosvoorde via de omliggende gemeentes zoals kleermaker Ukkel, kleermaker Brussel-stad (namelijk het Ter Kamerenbos), kleermaker Elsene, kleermaker Oudergem (allemaal Brussels Hoofdstedelijk Gewest), kleermaker een klein stukje Overijse en Hoeilaart (beide Vlaanderen).

Heeft u ooit al een kledingstuk gekocht dat niet gepast was in één van de volgende kledingzaken M.G. Clementine, Debs Fashion Trading, Tailleur Saint-Guidon, Springfield … in de buurt van Watermaal-Bosvoorde? Geen probleem, bij SuitSolutions passen we dit aan of we maken dit volledig na op maat.

Kostuum op maat laten maken

Een herenkostuum op maat laten maken? Geen probleem, in onze kostuumwinkel kunnen wij niet alleen onze collectie van maatkostuums tonen, maar daarnaast ook alle maten opnemen.

Daarna gaat onze kleermaker in ons eigen atelier aan het werk om in alle zorg uw kostuum op maat te maken. Fantastisch toch dat we dit in ons eigen atelier alle kleding zoals kostuums kunnen verstellen en maatwerk kunnen bieden!

Onze klanten komen overal uit België naar ons naaiatelier dat makkelijk te bereiken is van de omliggende steden. Daarom neem gerust ook een kijkje voor onze kostuum op maat Ukkel, kostuum op maat Brussel-stad (namelijk het Ter Kamerenbos), kostuum op maat Elsene, kostuum op maat Oudergem (allemaal Brussels Hoofdstedelijk Gewest), kostuum op maat een klein stukje Overijse en Hoeilaart (beide Vlaanderen).

kleermaker belgie 750x750 Kleermaker Watermaal Bosvoorde
naaiatelier antwerpen Kleermaker Watermaal Bosvoorde

Kleding op maat laten maken

De essentie van maatkleding is de beste pasvorm, dit maakt dat u de kleding als een tweede huid draagt.

Het ultieme draagcomfort van onze kleding op maat wordt niet enkel bepaald door de materialen maar ook maatwerk. Hiervoor maken we gebruik van ons eigen naaiatelier dat zich achteraan in onze kledingwinkel bevindt. Zo kan onze kleermaker meteen de aanpassingen uitvoeren. Hiervoor nemen uw maten op authentieke wijze op en met de uiterste precisie.

SuitSolutions: makkelijks te bereiken vanuit Watermaal-Bosvoorde en andere steden voor maatkleding

maatkleding Ukkel, maatkleding Brussel-stad (namelijk het Ter Kamerenbos), maatkleding Elsene, maatkleding Oudergem (allemaal Brussels Hoofdstedelijk Gewest), maatkleding een klein stukje Overijse en Hoeilaart (beide Vlaanderen)