ERVAREN

Kleermaker in Wevelgem

U zoekt een professionele kleermaker in Wevelgem? SuitSolutions is een specialist in kleermakerij zoals kleding op maat, herstellingen en retouches. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we een begrip voor onze klanten uit Wevelgem en daarbuiten.

In tegenstellingen tot vele van de andere kleermakerijen hebben wij een eigen naaiatelier waar wij alles zelf uitvoeren van concept tot het volledige stikken met onze machines of naaien met de hand.

Kom gerust net als elke Wevelgemnaar een kijkje nemen in onze winkel. Wij helpen u graag verder met uw vragen en of wensen voor uw perfect outfit op maat! Neem eens contact op met SuitSolutions als u een degelijke kleermaker in Wevelgem zoekt.

Ervaren kleermaker nodig in regio 8560?

SuitSolutions heeft een eigen atelier voor maatwerk, herstellingen en retouches van allerlei kleding

Kleermaker in Wevelgem? SuitSolutions heeft een eigen atelier voor maatwerk, herstellingen en retouches van allerlei kleding

ervaren kleermaker antwerpen emin aliyev Kleermaker Wevelgem

Overzicht kleermakerij oplossingen

Kostuums op maat

Een kostuum op maat kopen in regio 8560? Kies voor een maatkostuum dat in ons eigen naaiatelier wordt ontworpen en gemaakt. Een kostuum met de perfecte pasvorm, speciaal ontworpen voor uw lichaam.

Retouches

Kleding laten innemen, aanpassen of inkorten te Wevelgem?
Onze kleermaker past uw kleding aan. Bij ons kunt u terecht voor retouches van een broek, rok, hemd, jas, blouse of jurk.

Gala- & Feestkleding

U moet binnenkort naar een feest en wilt er prachtig uitzien? In ons atelier te Wevelgem tonen we u graag onze collectie gala- en feestkleding. Volledig op maat in allerlei stijlen.

Herenkleding

Op zoek naar een kledingwinkel in Wevelgem met herenkleding? Bij SuitSolutions vindt u kleding voor heren volledig op maat gemaakt door onze kleermaker: hemden, broeken, kostuums, …

Avondkledij

Bent u op zoek naar avondkledij in Wevelgem? Bij SuitSolutions vindt u allerlei avondtenues: kostuums, smokings, (gala)jurken, of andere gelegenheidskleding. Kom eens langs in onze kledingwinkel

Herstellingen

U bent op zoek naar een kledinghersteller in Wevelgem? SuitSolutions herstelt allerlei kleding. Een rits of scheur herstellen. We zoeken samen naar de meest creatieve oplossing voor uw kleding

Suitekledij

U moet binnenkort naar een trouwfeest? De juiste suitekledij vinden is niet altijd een sinecure. Daarom vindt u bij ons op maat gemaakte pakken voor dames en heren, jurken en andere creaties.

Trouwkleding

Een trouwwinkel vinden in regio Wevelgem? Welke trouwkleding u ook zoekt bij SuitSolutions vindt u bruidsmode voor dames en heren. De bruidskleding wordt volledig op maat gemaakt!

Dameskleding

Op zoek naar een kledingwinkel in Wevelgem met dameskleding? Bij SuitSolutions vindt u kleding voor dames volledig op maat gemaakt door onze kleermaker: dameshemd, rok, jurk, dameskostuum, …

Suitsolutions: kleermaker met meer dan 25 jaar ervaring

Bent u als inwoner van Wevelgem op zoek naar een ervaren kleermaker? Een kleermaker die met u meedenkt en zorgt voor een perfect eindresultaat? Dan hebben wij goed nieuws voor u! In de buurt van Wevelgem (West-Vlaanderen) vindt u het naaiatelier SuitSolutions dat al uw kleding van zowel dames als mannen volledig op maat kan maken, herstellen of retoucheren.

Kom gerust net als één van de vele Wevelgemnaren een kijkje nemen in onze winkel op de Frankrijklei. Wij helpen u graag verder met uw vragen en of wensen voor uw perfect outfit op maat! Neem eens contact op met SuitSolutions als u een degelijke kleermaker in Wevelgem zoekt. Bezoek de professionele kleermaker en laat u verrassen!

wevelgem kleermaker suit solutions Kleermaker Wevelgem

kleermaker wevelgem maatkleding 307x307 Kleermaker Wevelgem

Naaiatelier makkelijk te bereiken van Wevelgem

U vindt onze kleermakerswinkel in het hartje van Antwerpen in de Frankrijklei. Zo kunt u ons makkelijk bereiken in minder dan 70 minuten, op zo’n 107,45 KM van Wevelgem via de omliggende gemeentes zoals kleermaker Gullegem, kleermaker Moorsele, kleermaker Kommerestraat, kleermaker Kijkuithoek, kleermaker Kapelhoek, kleermaker Drie Masten, kleermaker Wulfdam, kleermaker Wijnberg, kleermaker Wezelhoek, kleermaker Herthoek, kleermaker Kruishoek, kleermaker Kloefhoek, kleermaker Stenenstampkot, kleermaker Schoonwater, kleermaker Salinus, kleermaker Posthoornhoek.

Heeft u ooit al een kledingstuk gekocht dat niet gepast was in één van de volgende kledingzaken Libel, BEL&BO, United Kids, Saskia, Mango, Isola Fashion, Impuls, Mpuls Trading, Arvatex, Blue Wood Fashion Company, Miss Poppy Wear, ZEB, The Fashion Market, E5-Mode, JBC, C & A … in de buurt van Wevelgem? Geen probleem, bij SuitSolutions passen we dit aan of we maken dit volledig na op maat.

Kostuum op maat laten maken

Een herenkostuum op maat laten maken? Geen probleem, in onze kostuumwinkel kunnen wij niet alleen onze collectie van maatkostuums tonen, maar daarnaast ook alle maten opnemen.

Daarna gaat onze kleermaker in ons eigen atelier aan het werk om in alle zorg uw kostuum op maat te maken. Fantastisch toch dat we dit in ons eigen atelier alle kleding zoals kostuums kunnen verstellen en maatwerk kunnen bieden!

Onze klanten komen overal uit België naar ons naaiatelier dat makkelijk te bereiken is van de omliggende steden. Daarom neem gerust ook een kijkje voor onze kostuum op maat Gullegem, kostuum op maat Moorsele, kostuum op maat Kommerestraat, kostuum op maat Kijkuithoek, kostuum op maat Kapelhoek, kostuum op maat Drie Masten, kostuum op maat Wulfdam, kostuum op maat Wijnberg, kostuum op maat Wezelhoek, kostuum op maat Herthoek, kostuum op maat Kruishoek, kostuum op maat Kloefhoek, kostuum op maat Stenenstampkot, kostuum op maat Schoonwater, kostuum op maat Salinus, kostuum op maat Posthoornhoek.

kleermaker belgie 750x750 Kleermaker Wevelgem
naaiatelier antwerpen Kleermaker Wevelgem

Kleding op maat laten maken

De essentie van maatkleding is de beste pasvorm, dit maakt dat u de kleding als een tweede huid draagt.

Het ultieme draagcomfort van onze kleding op maat wordt niet enkel bepaald door de materialen maar ook maatwerk. Hiervoor maken we gebruik van ons eigen naaiatelier dat zich achteraan in onze kledingwinkel bevindt. Zo kan onze kleermaker meteen de aanpassingen uitvoeren. Hiervoor nemen uw maten op authentieke wijze op en met de uiterste precisie.

SuitSolutions: makkelijks te bereiken vanuit Wevelgem en andere steden voor maatkleding

maatkleding Gullegem, maatkleding Moorsele, maatkleding Kommerestraat, maatkleding Kijkuithoek, maatkleding Kapelhoek, maatkleding Drie Masten, maatkleding Wulfdam, maatkleding Wijnberg, maatkleding Wezelhoek, maatkleding Herthoek, maatkleding Kruishoek, maatkleding Kloefhoek, maatkleding Stenenstampkot, maatkleding Schoonwater, maatkleding Salinus, maatkleding Posthoornhoek