ERVAREN

Kleermaker in Wortegem-Petegem

U zoekt een professionele kleermaker in Wortegem-Petegem? SuitSolutions is een specialist in kleermakerij zoals kleding op maat, herstellingen en retouches. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we een begrip voor onze klanten uit Wortegem-Petegem en daarbuiten.

In tegenstellingen tot vele van de andere kleermakerijen hebben wij een eigen naaiatelier waar wij alles zelf uitvoeren van concept tot het volledige stikken met onze machines of naaien met de hand.

Kom gerust net als elke Wortegem-Petegemnaar een kijkje nemen in onze winkel. Wij helpen u graag verder met uw vragen en of wensen voor uw perfect outfit op maat! Neem eens contact op met SuitSolutions als u een degelijke kleermaker in Wortegem-Petegem zoekt.

Ervaren kleermaker nodig in regio 9790?

SuitSolutions heeft een eigen atelier voor maatwerk, herstellingen en retouches van allerlei kleding

Kleermaker in Wortegem-Petegem? SuitSolutions heeft een eigen atelier voor maatwerk, herstellingen en retouches van allerlei kleding

ervaren kleermaker antwerpen emin aliyev Kleermaker Wortegem Petegem

Overzicht kleermakerij oplossingen

Kostuums op maat

Een kostuum op maat kopen in regio 9790? Kies voor een maatkostuum dat in ons eigen naaiatelier wordt ontworpen en gemaakt. Een kostuum met de perfecte pasvorm, speciaal ontworpen voor uw lichaam.

Retouches

Kleding laten innemen, aanpassen of inkorten te Wortegem-Petegem?
Onze kleermaker past uw kleding aan. Bij ons kunt u terecht voor retouches van een broek, rok, hemd, jas, blouse of jurk.

Gala- & Feestkleding

U moet binnenkort naar een feest en wilt er prachtig uitzien? In ons atelier te Wortegem-Petegem tonen we u graag onze collectie gala- en feestkleding. Volledig op maat in allerlei stijlen.

Herenkleding

Op zoek naar een kledingwinkel in Wortegem-Petegem met herenkleding? Bij SuitSolutions vindt u kleding voor heren volledig op maat gemaakt door onze kleermaker: hemden, broeken, kostuums, …

Avondkledij

Bent u op zoek naar avondkledij in Wortegem-Petegem? Bij SuitSolutions vindt u allerlei avondtenues: kostuums, smokings, (gala)jurken, of andere gelegenheidskleding. Kom eens langs in onze kledingwinkel

Herstellingen

U bent op zoek naar een kledinghersteller in Wortegem-Petegem? SuitSolutions herstelt allerlei kleding. Een rits of scheur herstellen. We zoeken samen naar de meest creatieve oplossing voor uw kleding

Suitekledij

U moet binnenkort naar een trouwfeest? De juiste suitekledij vinden is niet altijd een sinecure. Daarom vindt u bij ons op maat gemaakte pakken voor dames en heren, jurken en andere creaties.

Trouwkleding

Een trouwwinkel vinden in regio Wortegem-Petegem? Welke trouwkleding u ook zoekt bij SuitSolutions vindt u bruidsmode voor dames en heren. De bruidskleding wordt volledig op maat gemaakt!

Dameskleding

Op zoek naar een kledingwinkel in Wortegem-Petegem met dameskleding? Bij SuitSolutions vindt u kleding voor dames volledig op maat gemaakt door onze kleermaker: dameshemd, rok, jurk, dameskostuum, …

Suitsolutions: kleermaker met meer dan 25 jaar ervaring

Bent u als inwoner van Wortegem-Petegem op zoek naar een ervaren kleermaker? Een kleermaker die met u meedenkt en zorgt voor een perfect eindresultaat? Dan hebben wij goed nieuws voor u! In de buurt van Wortegem-Petegem (Oost-Vlaanderen) vindt u het naaiatelier SuitSolutions dat al uw kleding van zowel dames als mannen volledig op maat kan maken, herstellen of retoucheren.

Kom gerust net als één van de vele Wortegem-Petegemnaren een kijkje nemen in onze winkel op de Frankrijklei. Wij helpen u graag verder met uw vragen en of wensen voor uw perfect outfit op maat! Neem eens contact op met SuitSolutions als u een degelijke kleermaker in Wortegem-Petegem zoekt. Bezoek de professionele kleermaker en laat u verrassen!

wortegem petegem kleermaker suit solutions Kleermaker Wortegem Petegem

kleermaker wortegem petegem maatkleding 307x307 Kleermaker Wortegem Petegem

Naaiatelier makkelijk te bereiken van Wortegem-Petegem

U vindt onze kleermakerswinkel in het hartje van Antwerpen in de Frankrijklei. Zo kunt u ons makkelijk bereiken in minder dan 63 minuten, op zo’n 88,11 KM van Wortegem-Petegem via de omliggende gemeentes zoals kleermaker Wortegem, kleermaker Elsegem, kleermaker Walem, kleermaker Ooike, kleermaker Petegem, kleermaker Petegem-aan-de-Schelde, kleermaker Grotenkeer, kleermaker Francquaart, kleermaker Dries, kleermaker Doorn, kleermaker Motte, kleermaker Merhaaghoek, kleermaker Kwaadestraat, kleermaker Knok, kleermaker Kauborre, kleermaker Huiwede.

Heeft u ooit al een kledingstuk gekocht dat niet gepast was in één van de volgende kledingzaken Lamon-Nuytens, DE STOOP ALBERT … in de buurt van Wortegem-Petegem? Geen probleem, bij SuitSolutions passen we dit aan of we maken dit volledig na op maat.

Kostuum op maat laten maken

Een herenkostuum op maat laten maken? Geen probleem, in onze kostuumwinkel kunnen wij niet alleen onze collectie van maatkostuums tonen, maar daarnaast ook alle maten opnemen.

Daarna gaat onze kleermaker in ons eigen atelier aan het werk om in alle zorg uw kostuum op maat te maken. Fantastisch toch dat we dit in ons eigen atelier alle kleding zoals kostuums kunnen verstellen en maatwerk kunnen bieden!

Onze klanten komen overal uit België naar ons naaiatelier dat makkelijk te bereiken is van de omliggende steden. Daarom neem gerust ook een kijkje voor onze kostuum op maat Wortegem, kostuum op maat Elsegem, kostuum op maat Walem, kostuum op maat Ooike, kostuum op maat Petegem, kostuum op maat Petegem-aan-de-Schelde, kostuum op maat Grotenkeer, kostuum op maat Francquaart, kostuum op maat Dries, kostuum op maat Doorn, kostuum op maat Motte, kostuum op maat Merhaaghoek, kostuum op maat Kwaadestraat, kostuum op maat Knok, kostuum op maat Kauborre, kostuum op maat Huiwede.

kleermaker belgie 750x750 Kleermaker Wortegem Petegem
naaiatelier antwerpen Kleermaker Wortegem Petegem

Kleding op maat laten maken

De essentie van maatkleding is de beste pasvorm, dit maakt dat u de kleding als een tweede huid draagt.

Het ultieme draagcomfort van onze kleding op maat wordt niet enkel bepaald door de materialen maar ook maatwerk. Hiervoor maken we gebruik van ons eigen naaiatelier dat zich achteraan in onze kledingwinkel bevindt. Zo kan onze kleermaker meteen de aanpassingen uitvoeren. Hiervoor nemen uw maten op authentieke wijze op en met de uiterste precisie.

SuitSolutions: makkelijks te bereiken vanuit Wortegem-Petegem en andere steden voor maatkleding

maatkleding Wortegem, maatkleding Elsegem, maatkleding Walem, maatkleding Ooike, maatkleding Petegem, maatkleding Petegem-aan-de-Schelde, maatkleding Grotenkeer, maatkleding Francquaart, maatkleding Dries, maatkleding Doorn, maatkleding Motte, maatkleding Merhaaghoek, maatkleding Kwaadestraat, maatkleding Knok, maatkleding Kauborre, maatkleding Huiwede