Kleding Op Maat

Bent u op zoek naar kleding op maat? Geen probleem, bij SuitSolutions kunt u zowel voor dames als herenkleding op maat laten maken. Er zijn verschillende redenen op te kiezen voor maatkleding. Gewoon omdat u geen “standaardmaat” heeft of misschien wilt u gewoon goed zittend kledingstuk, op maat van uw lichaam en wensen!

Wij maken broeken, jassen, colberts, kostuums, rokken en jurken vanuit ons eigen kledingatelier in Antwerpen. U kunt een eigen ontwerp aanleveren, een kledingstuk laten ontwerpen of op maat laten maken.

In ons naaiatelier, waar u altijd welkom bent om te komen kijken, is genoeg keuze uit verschillende materialen en stoffen. Onze ervaren kleermaker staat voor u klaar ook om je te adviseren over kleuren en pasvorm.

Voordelen van kleding op maat laten maken

  • u kunt zelf de stoffen, materialen en kleuren bepalen die u mooi vindt en goed bij u persoonlijkheid passen
  • maatkleding is veel duurzamer omdat wij gebruik maken van de beste stoffen en andere materialen voor onze maatkleding
  • de kleding zit heerlijk zitten en zal uw figuur zo goed mogelijk uit laten komen
  • kleding op maat is uniek omdat u de details bepaalt

kleding op maat Kleding Op Maat
kledingretouches Kleding Op Maat

Retouches: kleding weer op maat laat maken

Naast de nieuwe kleding die wij op maat kunnen laten maken, kunt u bij SuitSolutions ook terecht voor kledingretouches. Concreet wil dit zeggen dat wij uw bestaande kleding opnieuw passend maken. Het kan gaan om het herstellen van uw kleding, maar ook om het actualiseren.

De herstelling van uw kleding laat niet op zich wachten bij SuitSolutions. Uw retouches in Antwerpen gebeuren vaak binnen de week – bij uitzonderlijke drukte of complexe retouches maximaal twee weken.

Maatkleding voor Dames & Heren

SuitSolutions levert maatkleding voor zowel dames als heren onder de kledingnaam SuitSolutions. Neem gerust een kijkje in onze collectie voor dameskleding & herenkleding op maat.

Business en Casual kleding met een perfecte pasvorm en met oog voor alle details. U bepaalt alle elementen zelf. Van de stof tot het model, van stiksels tot knoopjes. Natuurlijk in overleg met onze kleermaker die u graag gratis kledingadvies geeft. Door een haast oneindige keuze creëert u uw eigen persoonlijke stijl. Zodat uw kleding uniek wordt.

We meten uw maten op en passen het patroon aan op uw lichaam. Dit biedt een oplossing voor eventuele maatproblemen bij de normale standaardmaten (bijvoorbeeld wijder in de taille, korte of lange rug, langere mouwen, kortere roklengte etc.). Maatkleding heeft heel wat voordelen voor zowel dames als heren!

maatkleding suitsolutions Kleding Op Maat

Diverse kleding op maat voor elke gelegenheid

Kostuums op maat

Een kostuum op maat kopen? Kies voor een maatkostuum dat in ons eigen naaiatelier wordt ontworpen en gemaakt. Een kostuum met de perfecte pasvorm, speciaal ontworpen voor uw lichaam.

Herenkleding

Op zoek naar een kledingwinkel met herenkleding op maat? Bij SuitSolutions vindt u kleding voor heren volledig op maat gemaakt door onze kleermaker: colberte, hemden, broeken, kostuums, …

Dameskleding

Op zoek naar een kledingwinkel met dameskleding op maat? Bij SuitSolutions vindt u kleding voor dames volledig op maat gemaakt door onze kleermaker: dameshemden, rokken, jurken, ensembles, dameskostuums, …

Feestkleding

U moet binnenkort naar een feest en u wilt er prachtig uitzien? In ons naaiatelier tonen we u graag onze collectie feestkleding op maat. Volledig maatwerk in allerlei stijlen voor diverse feestelijkheden.

Suitekleding

U moet binnenkort naar een trouwfeest? De juiste suitekleding op maat vinden is niet altijd een sinecure. Daarom vindt u bij ons op maat gemaakte herenkostuums, damesjurken en andere creaties.

Avondkledij

Bent u op zoek naar avondkledij op maat? Bij SuitSolutions vindt u allerlei avondtenues: kostuums, smokings, (gala)jurken, of andere gelegenheidskleding. Kom eens langs in onze kledingwinkel.

Trouwkleding

Een trouwwinkel vinden? Welke trouwkleding u ook zoekt bij SuitSolutions vint u bruidskleding op maat voor dames en heren. De bruidskledij wordt volledig op maat gemaakt!

Galakleding

Binnenkort een galabal waar u moet schitteren? Bij SuitSolutions hebben we verschillende galakleding op maat gemaakt. Denk maar aan galajurken of een galakostuum met strik.

Ceremoniekleding

Op zoek naar ceremoniekledij voor mannen zoals klassieke smokings of hedendaagse avondkledij? Bij SuitSolutions vindt u ceremoniekleding op maat gemaakt.

Van échte maatkleding tot op maat laten maken

Iedere man of vrouw zou minimaal een stuk maatkleding in zijn kast moeten hebben hangen. Afhankelijk van uw budget, de gelegenheid of het soort kledingstuk kunt u kiezen tussen échte maatkleding (Bespoke) tot het op maat laten maken van kleding (Made To Measure). Hoewel deze termen vaak door elkaar gebruikt worden, zijn er grote verschillen tussen dit maatwerk.

Made To Measure (op maat laten maken)

Bij Made To Measure wordt er vertrokken van een bestaand patroon dat verder op maat wordt aangepast naar uw maat. De wensen van de klant staan hierbij centraal: een hele strakke fit of meer relaxed, voetwijdte, pijphoogte, lengte van jasje worden allemaal aangepast. Het aanpassen van bestaande patronen is iets goedkoper, daarbij moet u ook kiezen uit de beschikbare patronen.

Bespoke (maatkleding)

Bij Bespoke wordt er niet vertrokken van vaste patronen. Werken zonder een basispatroon vereist van de kleermaker met alles rekening te houden – zoals de houding van de schouders, de stand in de heupen, bolling van de rug, etc. Dit proces duurt langer en is daardoor iets duurder, maar het biedt kleding waarvan het patroon speciaal voor de drager is gemaakt.

Kostprijs van kleding op maat?

We begrijpen dat u vooraf de kostprijs wilt kennen van kleding op maat. Toch zal u bij ons niet meteen een prijslijst vinden van maatkleding. Dit is zeer normaal omdat de prijs van kleding op maat afhangt van verschillende factoren. Het soort kledingstuk, de stoffen en materialen, uw maten en de complexiteit van het ontwerp.

Daarom nodigen wij u graag uit in onze kledingwinkel. We tonen u de verschillende mogelijkheden van maatkleding volgens uw budget. Doordat wij onze kleding zelf op maat maken in ons eigen atelier in België kunnen wij u zeer scherpe prijzen aanbieden voor maatwerk!

Ben je geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.