KLEDING

Retouches

Wat moet u doen als er een knoop van uw blouse springt, als de zoom van uw mooiste jurk loskomt of na een dieet ineens zwemt in uw favoriete broek – weggooien of verstellen? Welke reden ook waardoor u uw favoriete kleding niet kunt dragen, dankzij de retouche dienst van SuitSolutions gaat samen met u op zoek naar een oplossing voor uw kledingprobleem!

Wij voeren retouches uit zoals versmallen, verkorten, ritsen vervangen, scheurtjes wegwerken,… zodat u opnieuw jarenlang plezier kunt hebben van uw kledingstukken. Daarnaast herstellen wij ook kleding zoals naden, stiksels, scheuren en gaatjes. Moet uw rits vervangen worden of elastiek geplaatst, voor al deze zaken is SuitSolutions uw kledinghersteller.

Ervaren kleermaker nodig?

SuitSolutions heeft een eigen atelier voor maatwerk, herstellingen en retouches van allerlei kleding

Het aanbrengen van retouches van kleding kent voor ons geen geheimen meer. Kom gerust langs in ons eigen naaiatelier met uw te retoucheren kleding

retouches naaiatelier 320x320 Retouches

Retouches van kleding in leder, daim, lam, bont & textiel

Broeken

U heeft een broek die perfect zit aan de taille maar te lang is? Laat u favoriete broek inkorten door een ervaren kleermaker met behoudt van de originele zoom. Is de maat niet goed? Laat dan de taille van de broek innemen.

Jurken

Uw jurk is te lang, te wijd bij de schouders of problemen met de taille? Laat uw prachtige jurk innemen in ons eigen atelier. Kom dus gerust langs met uw trouwjurk, galajurk of andere jurk die u wenst te laten retoucheren.

Blouses

Heeft u een blouse, polo of t-shirt die u niet past? Het innemen van de mouwen, schouders, zijkanten en zijnaden kent voor onze kleermaker geen geheimen. Kom gerust langs om uw blouses te laten tailleren voor de perfect pasvorm.

Colberts

U heeft een confectie colbertjasje met te lange mouwen? Onze retoucheur helpt u graag met het inkorten van uw jasje met of zonder voering. Problemen met de taille? Laat uw colbert innemen tot een colbert op maat.

Jassen

Een mooi jas laten inkorten of innemen zodat u deze perfect past? De jas korter maken, taille aanpassen of mouwen korter maken is voor ons naaiatelier geen enkel probleem. Van leder tot stof, bont, lam, pels en daim.

Kostuums

Een kostuum kleiner laten maken? De mouwen laten inkorten? Kortom uw kostuum gewoon laten innemen tot de perfect pasvorm. Doe beroep op onze retouchedienst om uw kostuum op maat te laten maken.

Rokken

Een rok tot op de knieën? Aanpassingen nodig aan de heup of taille? Laat u rok inkorten, retoucheren of innemen door een ervaren kleermaker in onze eigen atelier. Dit met behoudt van natuurlijk de originele zoom!

Overhemden

Uw overhemden zijn te wijd en passen gewoon niet? Laat uw zijnaden innemen om een mooie taillering te krijgen. Net als bij damesblouses kunnen we ook de mouwen inkorten voor de prefect fit!

Jeans

De broekspijpen van een jeans versmallen, taille innemen of gewoon korter maken met originele zoom. Een jeansbroek retoucheren kent voor ons geen enkel geheim meer. Wij maken uw jeans terug op maat.

Voor welke kledingretouches kunt u bij ons terecht?

  • Inkorten (verkorten) – jurk, colbert, rok, broek, jas of andere kleding laten inkorten. Denk maat aan de mouwen inkorten, zoom inkorten of andere retouches wanneer uw kleding niet past.
  • Innemen (vermaken) – een broek, jasje, kostuum, rok, jurk of jeans laten innemen zoals bijvoorbeeld het verkleinen van de taille. Wij maken alle kleding kleiner tot deze volledig past.
  • Tailleren – wanneer uw kleding te wijd is dan kunnen we deze tailleren. Denk maar aan een blouse, overhemd of jurk die niet getailleerd zijn. Wij zorgen ervoor dat de kleding aangepast wordt aan de taille!
  • Versmallen of Verbreden – uw blouse, hemd, broek, jurk is juist te smal of te breed? Laat uw kleding verbreden of versmallen aan de mouwen, schouders zijnaden of via de nepen door onze ervaren kleermaker.
  • Herstellingen – een kapotte rits in uw jas, jurk of broek – een scheur, beschadiging of gat? Loop niet meteen naar de kledingwinkel voor nieuwe kleding. Ons naaiatelier is gespecialiseerd in kledingherstellingen en reparaties. Zo kunt u nog jaren genieten van uw favoriete kleding, dat scheelt in uw portemonnee!
kledingretouches 283x283 Retouches
kleermaker naaiatelier antwerpen suitsolutions 1 Retouches

Eigen naaiatelier voor retouches & kleding vermaken in België

Kleding die niet op maat is gemaakt, past vaak niet helemaal perfect. Of het kleedje / broek zit wel goed, maar is wat te lang. Of een rokje is heel erg leuk, maar is net wat te wijd. SuitSolutions heeft een eigen naaiatelier waar wij dagelijks instaan voor verschillende retouches.

We werken nog 100% met de hand met naald en draad of gebruiken onze naaimachine voor het zware werk. Ondertussen zijn wij al meer dan 10 jaar gekend als specialist in retouches Antwerpen. Onze trouwe klanten weten ons te vinden om hun kleding om maat te laten maken of te laten herstellen zodat ze er nog jaren van kunnen genieten.