KLEDING

Retouches Antwerpen

Uw ideale broek gevonden, maar valt deze nets iets te lang? U bent net enkele kilo’s afgevallen en uw jurk is gewoon te groot aan de taille. Geen probleem, SuitSolutions is een specialist in retouches in regio Antwerpen (2000).

Een kapotte rits herstellen, een kostuum laten aanpassen of verstellen van andere heren- of dameskleding: Onze kleermaker in Antwerpen kent de knepen van het vak! Wij zorgen ervoor dat uw kleding terug zo goed als nieuw is en uw gegoten zit.

Ervaren kleermaker nodig?

SuitSolutions heeft een eigen atelier voor maatwerk, herstellingen en retouches van allerlei kleding

Hulp nodig met uw retouches in Antwerpen? Tegen een betaalbare prijs maken wij dames- en herenkleding (weer) op maat

kledingretouches 283x283 Retouches Antwerpen
kleermaker naaiatelier antwerpen suitsolutions 1 Retouches Antwerpen

Retouches in Antwerpen: geen kledingstuk gaat meer verloren

In ons eigen naaiatelier te Antwerpen staan wij ook in voor alle herstellingen en retouches van kleding zoals het vervangen van een rits en het verkorten van rokken, broeken of jassen.

Ook voor het versmallen van de taille, mouwen of broekspijpen kunt u bij ons terecht.

De herstelling van uw kleding laat niet op zich wachten bij SuitSolutions. Uw retouches in Antwerpen gebeuren vaak binnen de week – bij uitzonderlijke drukte of complexe retouches maximaal twee weken. Dankzij de gunstige ligging op de Frankrijklei, Antwerpen bent u bovendien in een wip binnen en buiten tijdens uw bezuuk aan de schuunste stad van Vlaanderen.

Kleding laten repareren en verstellen door een specialist in Antwerpen!

Blaas uw lievelingskledingstuk nieuw leven in met onze vakkundige kledingreparatie of laat geheel naar uw wensen kleding aanpassen!

De kledingreparaties en maatwerk doen we in ons eigen kledingatelier in Antwerpen.

Onze kleermaker heeft meer dan 10 jaar ervaring en werkt ook voor verschillende modehuizen in het Antwerpse. SuitSolutions nodigt u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze kledingwinkel in Antwerpen op de Frankrijklei.

retouches naaiatelier 320x320 Retouches Antwerpen

Retouches van kleding in leder, daim, lam, bont & textiel in Antwerpen

Broeken

U heeft een broek die perfect zit aan de taille maar te lang is? Laat u favoriete broek inkorten door een ervaren kleermaker met behoudt van de originele zoom. Is de maat niet goed? Laat dan de taille van de broek innemen.

Jurken

Uw jurk is te lang, te wijd bij de schouders of problemen met de taille? Laat uw prachtige jurk innemen in ons eigen atelier. Kom dus gerust langs met uw trouwjurk, galajurk of andere jurk die u wenst te laten retoucheren.

Blouses

Heeft u een blouse, polo of t-shirt die u niet past? Het innemen van de mouwen, schouders, zijkanten en zijnaden kent voor onze kleermaker geen geheimen. Kom gerust langs om uw blouses te laten tailleren voor de perfect pasvorm.

Colberts

U heeft een confectie colbertjasje met te lange mouwen? Onze retoucheur helpt u graag met het inkorten van uw jasje met of zonder voering. Problemen met de taille? Laat uw colbert innemen tot een colbert op maat.

Jassen

Een mooi jas laten inkorten of innemen zodat u deze perfect past? De jas korter maken, taille aanpassen of mouwen korter maken is voor ons naaiatelier geen enkel probleem. Van leder tot stof, bont, lam, pels en daim.

Kostuums

Een kostuum kleiner laten maken? De mouwen laten inkorten? Kortom uw kostuum gewoon laten innemen tot de perfect pasvorm. Doe beroep op onze retouchedienst om uw kostuum op maat te laten maken.

Rokken

Een rok tot op de knieën? Aanpassingen nodig aan de heup of taille? Laat u rok inkorten, retoucheren of innemen door een ervaren kleermaker in onze eigen atelier. Dit met behoudt van natuurlijk de originele zoom!

Overhemden

Uw overhemden zijn te wijd en passen gewoon niet? Laat uw zijnaden innemen om een mooie taillering te krijgen. Net als bij damesblouses kunnen we ook de mouwen inkorten voor de prefect fit!

Jeans

De broekspijpen van een jeans versmallen, taille innemen of gewoon korter maken met originele zoom. Een jeansbroek retoucheren kent voor ons geen enkel geheim meer. Wij maken uw jeans terug op maat.