ERVAREN

Kleermaker Antwerpen

U zoekt een professionele kleermaker in regio Antwerpen? SuitSolutions is een specialist in kleermakerij zoals kleding op maat, herstellingen en retouches. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we een begrip in Antwerpen en daarbuiten.

In tegenstellingen tot vele van de andere kleermakerijen hebben wij een eigen atelier waar wij alles zelf uitvoeren van concept tot het volledige stikken met onze machines of naaien met de hand.

Kom gerust net als vele Antwerpenaren een kijkje nemen in onze winkel op de Frankrijklei. Wij helpen u graag verder met uw vragen en of wensen voor uw perfect outfit op maat! Neem eens contact op met SuitSolutions als u een degelijke kleermaker in Antwerpen zoekt.

Ervaren kleermaker nodig?

SuitSolutions heeft een eigen atelier voor maatwerk, herstellingen en retouches van allerlei kleding

Kleermaker in Antwerpen? SuitSolutions heeft een eigen atelier voor maatwerk, herstellingen en retouches van allerlei kleding

ervaren kleermaker antwerpen emin aliyev Kleermaker Antwerpen

Overzicht kleermakerij oplossingen

Kostuums op maat

Een kostuum op maat in Antwerpen kopen? Kies voor een maatkostuum dat in ons eigen naaiatelier wordt ontworpen en gemaakt. Een kostuum met de perfecte pasvorm, speciaal ontworpen voor uw lichaam.

Retouches

Kleding laten innemen, aanpassen of inkorten te Antwerpen?
Onze kleermaker past uw kleding aan. Bij ons kunt u terecht voor retouches in Antwerpen van een broek, rok, hemd, jas, blouse of jurk.

Gala- & Feestkleding

U moet binnenkort naar een feest en wilt er prachtig uitzien? In ons atelier te Antwerpen tonen we u graag onze collectie gala- en feestkleding. Volledig op maat in allerlei stijlen.

Herenkleding

Op zoek naar een kledingwinkel in Antwerpen met heren maatkleding? Bij SuitSolutions vindt u kleding voor heren volledig op maat gemaakt door onze kleermaker: hemden, broeken, kostuums, …

Avondkledij

Bent u op zoek naar avondkledij in Antwerpen? Bij SuitSolutions vindt u allerlei avondtenues: kostuums, smokings, (gala)jurken, of andere gelegenheidskleding. Kom eens langs in onze kledingwinkel

Herstellingen

U bent op zoek naar een kledinghersteller in Antwerpen? SuitSolutions herstelt allerlei kleding. Een rits of scheur herstellen. We zoeken samen naar de meest creatieve oplossing voor uw kleding

Suitekledij

U moet binnenkort naar een trouwfeest? De juiste suitekledij vinden is niet altijd een sinecure. Daarom vindt u bij ons op maat gemaakte pakken voor dames en heren, jurken en andere creaties.

Trouwkleding

Een trouwwinkel vinden in regio Antwerpen? Welke trouwkleding u ook zoekt bij SuitSolutions vindt u bruidsmode voor dames en heren. De bruidskleding wordt volledig op maat gemaakt!

Dameskleding

Op zoek naar een kledingwinkel in Antwerpen met dames maatkleding? Bij SuitSolutions vindt u kleding voor dames volledig op maat gemaakt door onze kleermaker: dameshemd, rok, jurk, dameskostuum, …

Suitsolutions: Antwerpse kleermaker met meer dan 25 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een kleermaker in Antwerpen? Een kleermaker die met u meedenkt en zorgt voor een perfect eindresultaat? Dan hebben wij goed nieuws voor u! In Antwerpen vindt u het naaiatelier SuitSolutions dat al uw kleding van zowel vrouwen als mannen volledig op maat kan maken, herstellen of retoucheren.

Kom gerust net als vele Antwerpenaren een kijkje nemen in onze winkel op de Frankrijklei. Wij helpen u graag verder met uw vragen en of wensen voor uw perfecte maatkleding in Antwerpen! Neem eens contact op met SuitSolutions als u een degelijke kleermaker in Antwerpen zoekt. Bezoek de professionele kleermaker in Antwerpen en laat u verrassen!

kleermaker antwerpen maatkleding 750x750 Kleermaker Antwerpen
naaiatelier antwerpen Kleermaker Antwerpen

Naaiatelier in regio Antwerpen

U vindt onze kleermakerswinkel in het hartje van Antwerpen in de Frankrijklei. Zo kunt u ons makkelijk bereiken in minder dan 20 minuten via de meest omliggende gemeentes zoals Berchem, Borgerhout, Merksem, Burcht, Zwijndrecht, Deurne, Hoboken, Wilrijk, Mortsel, Borsbeek, Ekeren, Wijnegem, Edegem, Schoten, Boechout, Melsele, Hove, Kruibeke, Wommelgem, Hoevenen, Aartselaar, Kallo, Zoersel, Schilde, Hemiksem, Vremde, Brasschaat, Beveren-Waas, Bazel, Kontich.

Maar ook met de fiets, te voet of met de tram bent u snel in onze kledingwinkel van de Antwerpse buurten zoals de Amandus, Diamant, Joods kwartier, Kievitwijk, Klein-Antwerpen of Quartier Léopold, Luchtbal, Rozemaai, Schoonbroek, Seefhoek, Sint-Andries kwartier, Statiekwartier, Stuivenberg, Zurenborg.

Natuurlijk hebben we ook klanten buiten Antwerpen zoals Gent, Leuven, Mechelen, Brugge, Brussel, Kortrijk, Aalst en andere plaatsen in België.