Maatkleding Kalmthout

SuitSolutions: kleding op maat voor dames en heren in regio 2920

Bent u als Balenaar op zoek naar maatkleding in Balen? Dan bent u bij SuitSolutions, specialist in kleding op maat aan het juiste adres. Wij bieden op maat gemaakte kleding aan voor zowel dames als heren. Van een eenvoudige broek of jurkje op maat tot een 3-delig trouwkostuum met bijpassende hemd.

Onze ervaren kleermaker ontvangt u graag in zijn eigen naaiatelier. Kom gewoon net als de andere Balenaren langs in onze kledingwinkel of maak een afspraak zowel voor als na de kantooruren! Bij ons stelt u uw outfit samen zoals u dat zelf wil tot in de kleinste details en het succes is gegarandeerd.


5 redenen om te kiezen voor maatkleding

  1. Maatkleding zit perfect – de kleding wordt volledig op maat van uw lichaam gemaakt, hierdoor is deze kleding gewoon comfortabeler ten opzichte van traditionele confectiekleding. Eindelijk kleding van boven tot onder mooi aansluit!
  2. Duurzaam – uiteraard is maatkleding van hoge kwaliteit en gaat deze kleding langer mee dan de traditionele confectiekleding met minderwaardige stoffen.
  3. Levert geld op – mensen die er goedgekleed bijlopen hebben meer succes in hun carrière. Maatkleding is dus een goede investering naar een betere job of een nieuwe klant.
  4. Maakt u uniek – uzelf bepaalt hoe een kledingstuk eruitziet: de kleur, de print en stof. Uw outfit ondersteunt uw unieke persoonlijkheid en uw lichaam.
  5. Verantwoord – heel wat van de kleding wordt in buitenlandse ateliers gemaakt waar mensen vaak worden uitgebuit. Onze maatkleding wordt lokaal op maat gemaakt!
  6. Comfortabel – maatkleding wordt volledig aangepast aan uw vormen van uw lichaam, dus wat op het Iijf geschreven is en wat straks prettig en comfortabel draagt.

maatkleding kalmthout kleding op maat dames heren Maatkleding Kalmthout

WAT WIJ BIEDEN

Onze Kleding Collectie

Onze kleding wordt steeds op maat gemaakt in ons eigen naaiatelier. SuitSolutions is al jaren bekend als een betrouwbare, bedreven en bekwame kleermaker waar u terecht kunt voor heren- & dameskleding op maat. Op ambachtelijke wijze, in combinatie met de laatste technieken en de nieuwste materialen, voert SuitSolutions alle werkzaamheden tot in detail uit.

Maatkleding voor Dames & Heren

SuitSolutions levert maatkleding voor zowel dames als heren. Business en Casual kleding met een perfecte pasvorm en met oog voor alle details. U bepaalt alle elementen zelf. Van de stof tot het model, van stiksels tot knoopjes. Natuurlijk in overleg met onze kleermaker die u graag gratis kledingadvies geeft. Door een haast oneindige keuze creëert u uw eigen persoonlijke stijl. Zodat uw kleding uniek wordt.

We meten uw maten op en passen het patroon aan op uw lichaam. Dit biedt een oplossing voor eventuele maatproblemen bij de normale standaardmaten (bijvoorbeeld wijder in de taille, korte of lange rug, langere mouwen, kortere roklengte etc.). Maatkleding heeft heel wat voordelen voor zowel dames als heren!

maatkleding belgie Maatkleding Kalmthout

Maatkledij voor allerlei gelegenheden

U kunt het zo gek niet bedenken maar maatkleding wordt naast feestelijke gelegenheden zoals trouwfeesten en jubileums ook dagelijks gedragen worden voor minder ceremoniële gebeurtenissen in Kalmthout.

Zo is maatkleding ook geschikt voor zakelijke gelegenheden denk maar aan een seminarie, presentatie of een klantengesprek om een contract af te sluiten en wat dacht u aan een sollicitatie?

Feestkleding op maat

Ons ruim aanbod van feestkleding voor dames en heren op maat is beschikbaar in zowel grote als kleine maten. Een jubileum, verjaardag of ander feest, bij SuitSolutions vindt u de gepaste feestkleding in Kalmthout.

Suitekledij op maat

Bij uw droomhuwelijk hoort énkel de gepaste suitekledij. Precies daarom biedt SuitSolutions uit Kalmthout, dé specialist in maatkleding, u trouwkostuums voor heren en dames op maat gemaakt.

Avondkledij op maat

Bij SuitSolutions vindt u avondkleding voor dames bestaande uit avondjurken, maar ook cocktailjurken of dameskostuums. Voor heren hebben we diverse smokings en kostuums op maat in Kalmthout.

Galakledij op maat

Voor een galafeest bieden we voor dames avondjurken, cocktailjurken in verschillende kleuren. Voor mannen hebben we natuurlijk de échte zwarte smokings met bijhorende gala accessoires in Kalmthout.

Suitekleding op maat

Bij SuitSolutions hebben we verschillende maatkleding voor dames & heren voor verschillende ceremoniële gebeurtenissen. Ceremonie maatkleding voor een huwelijksfeest, begrafenis, crematie, huldiging in Kalmthout.

Bruidskledij op maat

Wij bieden allerlei bruidskledij in Kalmthout van romantisch klassiek, modern eenvoudig tot eigenzinnig met net dat tikkeltje extravagantie. In kleine en grote maten, voor mannen en vrouwen en voor elk budget.

Trouwkleding op maat

Een trouwwinkel vinden in Kalmthout? Welke trouwkleding u ook zoekt bij SuitSolutions vindt u bruidskleding op maat voor dames en heren. De bruidskledij wordt volledig op maat gemaakt!

Galakleding op maat

Binnenkort een galabal waar u moet schitteren in Kalmthout? Bij SuitSolutions hebben we verschillende galakleding op maat gemaakt. Denk maar aan galajurken of een galakostuum met strik.

Ceremoniekleding op maat

Op zoek naar ceremoniekledij voor mannen zoals klassieke smokings of hedendaagse avondkledij in Kalmthout? Bij SuitSolutions vindt u ceremoniekleding op maat gemaakt.

Van échte maatkleding tot op maat laten maken

Iedere Kalmthoutse man of vrouw zou minimaal één stuk maatkleding in zijn kast moeten hebben hangen. Afhankelijk van uw budget, de gelegenheid of het soort kledingstuk kunt u kiezen tussen échte maatkleding (Bespoke) tot het op maat laten maken van kleding (Made To Measure). Hoewel deze termen vaak door elkaar gebruikt worden, zijn er grote verschillen tussen dit maatwerk.

Made To Measure (op maat laten maken)

Bij Made To Measure wordt er vertrokken van een bestaand patroon dat verder op maat wordt aangepast naar uw maat. De wensen van de klant staan hierbij centraal: een hele strakke fit of meer relaxed, voetwijdte, pijphoogte, lengte van jasje worden allemaal aangepast. Het aanpassen van bestaande patronen is iets goedkoper, daarbij moet u ook kiezen uit de beschikbare patronen.

Bespoke (maatkleding)

Bij Bespoke wordt er niet vertrokken van vaste patronen. Werken zonder een basispatroon vereist van de kleermaker met alles rekening te houden – zoals de houding van de schouders, de stand in de heupen, bolling van de rug, etc. Dit proces duurt langer en is daardoor iets duurder, maar het biedt kleding waarvan het patroon speciaal voor de drager is gemaakt.

naaiatelier antwerpen Maatkleding Kalmthout

Kleding op maat gemaakt in eigen naaiatelier

De essentie van maatkleding is de beste pasvorm, dit maakt dat u de kleding als een tweede huid draagt.

Het ultieme draagcomfort van onze kleding op maat wordt niet enkel bepaald door de materialen maar ook maatwerk. Hiervoor maken we gebruik van ons eigen naaiatelier dat zich achteraan in onze kledingwinkel bevindt. Zo kan onze kleermaker meteen de aanpassingen uitvoeren. Hiervoor nemen uw maten op authentieke wijze op en met de uiterste precisie.

Op vraag van Retouche express, Retouches Hilde, DE TOVERNAALD, Pepatchi retouches, Couture Nicole, Schrauwen S, Appsideasy, Prima Kledingreparatie, De Naaidoos, Good, Naald en Schaar …. in Kalmthout kunnen we gerust uw kleding op maat laten maken of verder aanpassen.

SuitSolutions: makkelijks te bereiken vanuit Kalmthout en andere steden

maatkleding Marijnevennen, maatkleding Kleine Horendonk, maatkleding Kalmthoutse Hoek, maatkleding Handelaar, maatkleding Foxemaat, maatkleding Nieuwmoerseheide, maatkleding Kijkuit, maatkleding Zwartenheuvel, maatkleding Zwanenberg, maatkleding Witte Hoevenseheide, maatkleding Heiken, maatkleding Heikant, maatkleding Dorp, maatkleding Noordeind, maatkleding Nieuwmoer, maatkleding Molenhoek