ERVAREN

Kleermaker in Duffel

U zoekt een professionele kleermaker in Duffel? SuitSolutions is een specialist in kleermakerij zoals kleding op maat, herstellingen en retouches. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we een begrip voor onze klanten uit Duffel en daarbuiten.

In tegenstellingen tot vele van de andere kleermakerijen hebben wij een eigen naaiatelier waar wij alles zelf uitvoeren van concept tot het volledige stikken met onze machines of naaien met de hand.

Kom gerust net als elke Duffelnaar een kijkje nemen in onze winkel. Wij helpen u graag verder met uw vragen en of wensen voor uw perfect outfit op maat! Neem eens contact op met SuitSolutions als u een degelijke kleermaker in Duffel zoekt.

Ervaren kleermaker nodig in regio 2570?

SuitSolutions heeft een eigen atelier voor maatwerk, herstellingen en retouches van allerlei kleding

Kleermaker in Duffel? SuitSolutions heeft een eigen atelier voor maatwerk, herstellingen en retouches van allerlei kleding

ervaren kleermaker antwerpen emin aliyev Kleermaker Duffel

Overzicht kleermakerij oplossingen

Kostuums op maat

Een kostuum op maat kopen in regio 2570? Kies voor een maatkostuum dat in ons eigen naaiatelier wordt ontworpen en gemaakt. Een kostuum met de perfecte pasvorm, speciaal ontworpen voor uw lichaam.

Retouches

Kleding laten innemen, aanpassen of inkorten te Duffel?
Onze kleermaker past uw kleding aan. Bij ons kunt u terecht voor retouches van een broek, rok, hemd, jas, blouse of jurk.

Gala- & Feestkleding

U moet binnenkort naar een feest en wilt er prachtig uitzien? In ons atelier te Duffel tonen we u graag onze collectie gala- en feestkleding. Volledig op maat in allerlei stijlen.

Herenkleding

Op zoek naar een kledingwinkel in Duffel met herenkleding? Bij SuitSolutions vindt u kleding voor heren volledig op maat gemaakt door onze kleermaker: hemden, broeken, kostuums, …

Avondkledij

Bent u op zoek naar avondkledij in Duffel? Bij SuitSolutions vindt u allerlei avondtenues: kostuums, smokings, (gala)jurken, of andere gelegenheidskleding. Kom eens langs in onze kledingwinkel

Herstellingen

U bent op zoek naar een kledinghersteller in Duffel? SuitSolutions herstelt allerlei kleding. Een rits of scheur herstellen. We zoeken samen naar de meest creatieve oplossing voor uw kleding

Suitekledij

U moet binnenkort naar een trouwfeest? De juiste suitekledij vinden is niet altijd een sinecure. Daarom vindt u bij ons op maat gemaakte pakken voor dames en heren, jurken en andere creaties.

Trouwkleding

Een trouwwinkel vinden in regio Duffel? Welke trouwkleding u ook zoekt bij SuitSolutions vindt u bruidsmode voor dames en heren. De bruidskleding wordt volledig op maat gemaakt!

Dameskleding

Op zoek naar een kledingwinkel in Duffel met dameskleding? Bij SuitSolutions vindt u kleding voor dames volledig op maat gemaakt door onze kleermaker: dameshemd, rok, jurk, dameskostuum, …

Suitsolutions: kleermaker met meer dan 25 jaar ervaring

Bent u als inwoner van Duffel op zoek naar een ervaren kleermaker? Een kleermaker die met u meedenkt en zorgt voor een perfect eindresultaat? Dan hebben wij goed nieuws voor u! In de buurt van Duffel (Antwerpen) vindt u het naaiatelier SuitSolutions dat al uw kleding van zowel dames als mannen volledig op maat kan maken, herstellen of retoucheren.

Kom gerust net als één van de vele Duffelnaren een kijkje nemen in onze winkel op de Frankrijklei. Wij helpen u graag verder met uw vragen en of wensen voor uw perfect outfit op maat! Neem eens contact op met SuitSolutions als u een degelijke kleermaker in Duffel zoekt. Bezoek de professionele kleermaker en laat u verrassen!

duffel kleermaker suit solutions Kleermaker Duffel

kleermaker duffel maatkleding 307x307 Kleermaker Duffel

Naaiatelier makkelijk te bereiken van Duffel

U vindt onze kleermakerswinkel in het hartje van Antwerpen in de Frankrijklei. Zo kunt u ons makkelijk bereiken in minder dan 28 minuten, op zo’n 22,99 KM van Duffel via de omliggende gemeentes zoals kleermaker Voogdij, kleermaker Parwijs, kleermaker Roetaardstraat, kleermaker De Beunt, kleermaker Perwijsbroek, kleermaker Den Euster, kleermaker Kruisweg, kleermaker Itterbeek, kleermaker Schrenkelsgat, kleermaker Roetaardshoek, kleermaker Rechtestraat, kleermaker Pompelaar, kleermaker Blauwenhoek.

Heeft u ooit al een kledingstuk gekocht dat niet gepast was in één van de volgende kledingzaken De Vlindervloer, Legend, Eline, Brouwers Inez, Mode Keller, Joleen Kinderkleding & Chocolaterie, Van Ro, La Scala, Tailleur Saint-Guidon, … in de buurt van Duffel? Geen probleem, bij SuitSolutions passen we dit aan of we maken dit volledig na op maat.

Kostuum op maat laten maken

Een herenkostuum op maat laten maken? Geen probleem, in onze kostuumwinkel kunnen wij niet alleen onze collectie van maatkostuums tonen, maar daarnaast ook alle maten opnemen.

Daarna gaat onze kleermaker in ons eigen atelier aan het werk om in alle zorg uw kostuum op maat te maken. Fantastisch toch dat we dit in ons eigen atelier alle kleding zoals kostuums kunnen verstellen en maatwerk kunnen bieden!

Onze klanten komen overal uit België naar ons naaiatelier dat makkelijk te bereiken is van de omliggende steden. Daarom neem gerust ook een kijkje voor onze kostuum op maat Voogdij, kostuum op maat Parwijs, kostuum op maat Roetaardstraat, kostuum op maat De Beunt, kostuum op maat Perwijsbroek, kostuum op maat Den Euster, kostuum op maat Kruisweg, kostuum op maat Itterbeek, kostuum op maat Schrenkelsgat, kostuum op maat Roetaardshoek, kostuum op maat Rechtestraat, kostuum op maat Pompelaar, kostuum op maat Blauwenhoek.

kleermaker belgie 750x750 Kleermaker Duffel
naaiatelier antwerpen Kleermaker Duffel

Kleding op maat laten maken

De essentie van maatkleding is de beste pasvorm, dit maakt dat u de kleding als een tweede huid draagt.

Het ultieme draagcomfort van onze kleding op maat wordt niet enkel bepaald door de materialen maar ook maatwerk. Hiervoor maken we gebruik van ons eigen naaiatelier dat zich achteraan in onze kledingwinkel bevindt. Zo kan onze kleermaker meteen de aanpassingen uitvoeren. Hiervoor nemen uw maten op authentieke wijze op en met de uiterste precisie.

SuitSolutions: makkelijks te bereiken vanuit Duffel en andere steden voor maatkleding

maatkleding Voogdij, maatkleding Parwijs, maatkleding Roetaardstraat, maatkleding De Beunt, maatkleding Perwijsbroek, maatkleding Den Euster, maatkleding Kruisweg, maatkleding Itterbeek, maatkleding Schrenkelsgat, maatkleding Roetaardshoek, maatkleding Rechtestraat, maatkleding Pompelaar, maatkleding Blauwenhoek